。not over you
Üdvözöllek erre tévedő, kószáló idegen! Jelenleg egy olyan blogon barangolsz, mely főleg koreai zenével, dalszövegfordításaimmal és egyéb dolgokkal foglalkozik. Remélem, élvezed az itt létet. Ha bármi kérésed vagy kérdésed van, nyugodtan írj nekem!
film felirat tumblr
8track k-indie
nell link
◄ older
newer ►
• Steel Cold Winter - Girl

A film címe: Steel Cold Winter
Eredeti cím: 소녀 (Sonyeo) - Girl
Megjelenése: 2013
Szereplők: 
Yoon Su - Kim Shi Hoo (Love Rain, Sunny, 12Years Reunion)
Hye Won - Kim Yoon Hye (Heartstrings, Flower Boy Next Door)

A filmről - Miről is szól?

Yoon Su, Szöul egyik legjobb középiskolájának tanulója volt, de barátja öngyilkossága után képtelen továbblépni a bűntudaton, amelyet érez. Éppen emiatt szülei úgy döntenek, hogy egy hegyek közötti hóval borított kis faluba költöznek. A költözés napján Yoon Su a helyi befagyott tónál megpillantja Hye Wont korcsolyázni, a lány egyből felkelti az érdeklődését, s később az iskola megkezdtével megtudja, hogy Hye Won furcsa szóbeszédeknek köszönhetően kirekesztett. Hye Won instabil édesapjával él együtt és nem számíthat senkire csak önmagára. Ahogy Yoon Su elkezdi megismerni Hye Wont, a lány is úgy enged közel magához őt. Hamarosan, mégis olyan helyzetben találják magukat, amelynek csakis végzetes kimenetele lehet.



Már az ismertető kikerülése után nagyon vártam a filmet, továbbá nekem tetszett a téma, amit boncolgat (az alaptalan szóbeszédek, pletykák másokra való hatása). Így ez lett az egyik kedvenc filmem 2013-ban, továbbá első fordításom alanya. Remélem nektek is fog tetszeni.

Film letöltési lehetőségek: film,
Felirat letöltése: felirat - megafelirat - zippyshare
Külön köszönet Hayako-nak, amiért volt olyan kedves és átnézte a feliratot :)

feliratot kizárólag otthoni használatra szántam! Ebből semmilyen anyagi hasznom nem származik, kérlek ne áruld, ne égesd videóba, ne tedd fel online filmmegosztóra! Köszönöm! 

egy kis videó, amit a filmből készítettem :)

Címkék: , , , , , , ,

2014. augusztus 3., vasárnap
layout by hontodobare + sidebar gif from myvillage + pixels from fukuo&ixora + music player